Ez a mini-LED játékmonitor a legmagasabb PC HDR tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a mini-LED játékmonitor a legmagasabb PC HDR tanúsítvánnyal rendelkezik

A legújabb AOC monitor a Porsche Design Agon Pro PD32M, amelynek kulcsfontosságú funkciói között szerepel a mini-LED technológia.

A monitor dizájnjában és színválasztásában nyilvánvalóan a Porsche márkától származik, de a potenciális vásárlókat valószínűleg a játék- és HDR-funkciók érdeklik. A 32 hüvelykes 4K-s monitor 144 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, a csúcsfényerő pedig akár 1600 is lehet. nits, 1 ms válaszidő és DisplayHDR 1400 tanúsítvány. Ez a VESA által kínált legmagasabb minősítés, amely „kiemelkedő helyi fényerő-szabályozást”, legalább 1400 nites csúcsfénysűrűséget és „3,5-szer nagyobb kontrasztot igényel, mint a DisplayHDR 1000 szint”.

Bár a monitor játékra fókuszál, streamelésre és grafikára is használható. A kijelző normál függőleges vagy vízszintes helyzetben állítható be, 613 mm x 290 mm x 715 mm-es méretei hosszirányban beállítva. A monitor súlya 11.52 kg.

Kialakítása keret nélküli, és két 8 wattos, DTS Sound tanúsítvánnyal rendelkező hátsó hangsugárzót tartalmaz.

A monitoron két HDMI 2.1, egy DisplayPort, egy USB-C, négy USB 3.2 és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó található. A monitor oldalain headsettartók is találhatók. Végül a monitor hátulján Light FX és LED logó vetítés található. A monitorhoz vezeték nélküli gyorskapcsoló is tartozik.

A 32 hüvelykes modell az eredeti 27 hüvelykes monitor folytatása, amely tavaly jelent meg. Ez a monitor azonban csak egy 1440p VA kijelző volt, és csak a DisplayHDR 400-ra volt tanúsítva.

A monitor jelenleg előrendelhető, 1800 dollárért adják el a márka honlapján. Előrendelést követően az AOC Porsche Design Agon Pro PD32M június közepén lesz elérhető.

AOC monitor Porsche Design Agon Pro PD32M
orsche Design Agon Pro PD32M
Leave a comment

Send a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük