A Wyze Bulb White mindig úgy változtatja a színhőmérsékletet, hogy megfeleljen a napnak

A Wyze Bulb White mindig úgy változtatja a színhőmérsékletet, hogy megfeleljen a napnak

Mindenki tudja, hogy az otthoni világítás mindenre hatással van a hangulatától a termelékenységig. A Wyze célja, hogy mindezen tényezőket javítsa egy új izzóval, amely a napsütés függvényében állítja be színhőmérsékletét a nap folyamán. A Wyze Bulb White új Sun Match funkciója a reggeli meleg és lágy fényről egy ragyogó, hűvös délutáni fényre váltja az izzókat, majd esténként visszaállítja a meleget.

A 2700K és 6500K közötti hőmérsékleti tartományukkal ezek az intelligens fehér izzók végig futják a teljes skálát. Hangulathoz igazíthatóak, de a 800 lumen maximális teljesítményükkel bármilyen feladatra tökéletesek. A 90+ színvisszaadási indexükkel kombinálva a Wyze Bulb White fényt hoz létre, amely élénkebbé teszi a színeket otthonában.

A Wyze Bulb White talán legjobb része a könnyű beállítás. Több tucat izzót csatlakoztathat egyszerre Bluetooth-on keresztül, hub nélkül. Beállíthat alvási rutinokat is, amelyek megkönnyítik az esti ellazulást és a reggeli könnyebb ébredést, vagy használhatja a Vacation Mode funkciót, hogy úgy tűnjön, mintha valaki otthon lenne, még akkor is, ha valahol a tengerparton heverészik.

Az új intelligens izzók mellett a Wyze kiadja a Wyze Switchet is. Egyetlen gombnyomással vezérelheti lámpáit és egyéb okoseszközeit. A Wyze Switch egy fizikai fali kapcsoló, amely a villanykapcsoló helyét veszi át, így egy kicsit több „know-how”-t igényel a telepítése.

Ez azt jelenti, hogy tele van funkciókkal. A kapcsolón engedélyezheti a vakációs módot, és különféle ütemezéseket, időzítőket és automatizálásokat állíthat be. A kapcsolót a Google Assistant vagy az Alexa segítségével is vezérelheti. Ha megszakad az áramellátás, a Wyze Switch automatikusan csatlakozik ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz, amelyhez korábban csatlakozott, amikor az áramellátás helyreáll.

Wyze Bulb White égő
Wyze Bulb White